How to be a Tastemaker: The Origins of Style

Artikelnummer: BG222850

39,90

Op voorraad

Verkoop door: Bucher Garten

Verwerkingstijd:(Dag) 5-8

Op voorraad

  • Veilig betalen en bestellen

We zijn er om je een veilige en comfortabele winkelervaring te bezorgen. 

  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Je kunt je retourtransacties snel en gemakkelijk uitvoeren. 

  • Profiteer van de handigste verzendfaciliteiten

We geven je een trackingnummer zodat je je bestelling stap voor stap kunt volgen. 

  • 100% klanttevredenheid

Alle producten die we aanbieden hebben hoge kwaliteitsnormen. 

Gegarandeerd veilig afrekenen:

Verwante producten 

Beschrijving

How did renowned Michelin-starred chef Skye Gyngell establish a sustainable kitchen?nWhat’s Claudia Schiffer’s number one advice to all models who are just starting out? And why does Paul Stamets believe mushrooms can save the world? nnHow to Be a Tastemaker offers a glance into not only the work, but also the inner lives of some of the world’s most renowned tastemakers. This book of in-depth profiles opens up the world of industry leaders to learn how they’ve made it to where they are―from major life-changing moments and big ideas, down to the books, playlists, and destinations that have enriched their lives

Aanvullende informatie

Overzicht

auteur

Editie

1st edition

Uitgever

Gestalten, Die, Verlag

Aantal pagina's

288

Publicatiedatum

2021-05-31

Verbindend

Hardcover

ISBN13

9783899559897

ISBN10

3899559894