Heeft u een vraag over een specifiek product, kunt u gebruikmaken van de knop "vraag stellen" op de product pagina. Dan wordt uw vraag rechtstreeks naar de desbetreffende verkoper gestuurd. Zo doende krijgt u beter antwoord.

Heeft u een vraag over uw bestelling dan raden wij aan om de juiste verkoper te benaderen door een email te sturen naar [email protected] of te reageren op de orderbevestiging.

Neem contact op


  • Anton philipsweg 9 1422AL Uithoorn, NL
  • BTW: NL003231827B50
  • KVK: 77718216

  Hulp nodig?

  Abonneer ons

  Welkom bij trendmall.nl, jouw C2C marktplaats!

  trendmall.nl is jouw nieuwe favoriete plek om zowel te kopen als te verkopen. Bij trendmall.nl geloven we in de kracht van de community en de voordelen van een C2C (consumer-to-consumer) platform. Of je nu op zoek bent naar unieke tweedehands schatten of je eigen producten wilt aanbieden, bij trendmall.nl vind je altijd een breed scala aan opties die aansluiten bij jouw behoeften. Ons platform maakt het eenvoudig en leuk om in contact te komen met andere consumenten, waarbij je direct kunt handelen zonder tussenkomst van derde partijen.

  Bij trendmall.nl staat de gebruiker centraal. Wij streven ernaar om een veilige en betrouwbare omgeving te bieden waar je met een gerust hart kunt handelen. Het aanmaken van een account is eenvoudig en binnen een paar stappen ben je klaar om jouw eerste advertentie te plaatsen of om te beginnen met winkelen. Onze gebruiksvriendelijke interface en toegewijde klantenservice zorgen ervoor dat jouw ervaring op trendmall.nl altijd soepel en plezierig is. Sluit je vandaag nog aan bij de trendmall.nl community en ontdek hoe gemakkelijk en leuk C2C-handel kan zijn!