Dr Schar Pizzabodems
Beleg deze gluten- en lactosevrije pizzabodems van Schär met jouw favoriete beleg en bak af in de oven. Heerlijk smullen! Bevat 2 bodems per verpakking.
Ingredienten
maïszetmeel, rijstmeel, zuurdesem 13% (rijstmeel, water), water, aardappelzetmeel, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; rijstzetmeel, maïsmeel, glucosesiroop, gist, dextrose, extra vierge olijfolie 1,6%, zonnebloemolie, plantaardig vezel (psyllium), gejodeerd zout (zout, kaliumjodide), ethylalcohol, SOJA-eiwit, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumbicarbonaat; voedingszuur: wijnsteenzuur, citroenzuur.Kan sporen bevatten van mosterd
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1231 / 291 kj/kcal vet 3.5 g waarvan verzadigde vetzuren 0.5 g koolhydraten 60 g waarvan suikers 2.7 g voedingsvezels 4.7 g proteïne 3 g zout 1.3 g
Gebruik
Bereiding in slechts 8 minuten op 210°C;
ingrediënten zelf toevoegen op de pizzabodem
Koel en droog bewaren
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland