Jouw winst in mei!
Grote kansen in het voorjaar!
Mis de mei-kortingen niet!

Maxenza

WINTER SALE
Ontdek comfort en stijl opnieuw met
Maxenza in uw huis!
producten ontdekken
 • Gezond Speelgoed

  Laat uw kinderen genieten van plezier met veilige Maxenza-producten!

 • Gemakkelijk Meubilair

  Combineer Comfort en Stijl met Maxenza!

 • Ontdekken, Plezier beleven, Ervaren!

  Geniet van een boeiend leven met interactief speelgoed, stijlvolle meubels en huishoudelijke artikelen van Maxenza!

 • Kwaliteit en Duurzaamheid Voorop!

  Geniet van Sterke en Betrouwbare Huisartikelen met Maxenza!

Show Filters

Resultaat 1–8 van de 48 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–8 van de 48 resultaten wordt getoond

Opmerkingen van klanten

Emma85
Lees verder
De decoratieve meubels die ik van Maxenza heb gekocht, zien er geweldig uit! De kwaliteit is echt top en ze voegen elegantie toe aan mijn kamer.
Daan91
Lees verder
Ik heb enkele stukken speelgoed van Maxenza gekocht voor mijn speelgoedcollectie en ik ben echt tevreden. Zowel mijn kind als ik hebben er veel plezier van.
SophieV
Lees verder
Het ontwerp en de vakmanschap van Maxenza zijn werkelijk uitstekend. De unieke stijl van hun meubels geeft mijn huis een moderne uitstraling.
MilanH
Lees verder
Maxenza biedt een unieke selectie van decoratieve meubels en speelgoed. Ik ben onder de indruk van de details van hun producten!
Julia_12
Lees verder
Ik ben echt blij dat het speelgoed veilig en duurzaam is. Mijn kind kan er veilig mee spelen en ik kan met een gerust hart toezicht houden.
Bram23
Lees verder
Sinds ik kennis heb gemaakt met de producten van Maxenza, is de inrichting van mijn huis volledig veranderd. Ze bieden echt chique en kwaliteitsproducten.
LotteSmit
Lees verder
Ik zocht zowel esthetische als functionele meubels en Maxenza heeft me precies gegeven wat ik zocht. Ze creëren een geweldige sfeer in elke kamer.
Luuk1987
Lees verder
Het speelgoed van Maxenza stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen gaan ze ook lang mee.
Previous
Next
1 %
Productkwaliteit
1 %
ontwerp
1 %
Tevredenheid
1 %
Klantenservice

U kunt producten van Maxenza kopen bij verschillende online winkels. Op onze website vindt u een breed scala aan producten en kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen.

 Maxenza meubels worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze maken gebruik van duurzame en esthetische materialen zoals hout, metaal, glas en kunstleer.

U kunt contact opnemen met Maxenza via de contactgegevens op onze klantenservicepagina. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Maxenza meubels kunnen meestal worden schoongemaakt met een vochtige doek en een milde reiniger. Het is belangrijk om de aanbevolen onderhouds- en schoonmaakinstructies van de fabrikant in acht te nemen, afhankelijk van de kenmerken van de producten. Deze instructies zullen helpen om uw meubels langdurig mooi te houden.

Maxenza is een toonaangevend merk op het gebied van decoratieve meubels en speelgoed. We streven ernaar om onze klanten creatieve ontwerpen en hoogwaardige producten te bieden die een unieke uitstraling geven aan hun huis of hun kinderen.De producten van Maxenza worden gemaakt van duurzame materialen en elk detail wordt zorgvuldig ontworpen. Door het gebruik van materialen zoals hout, metaal en natuurlijke vezels kunnen we de stevigheid en esthetiek van onze producten waarborgen.Onze decoratieve meubels voegen elegantie en stijl toe aan uw huis, terwijl ons speelgoed de verbeeldingskracht van kinderen stimuleert en zorgt voor urenlang speelplezier. De veiligheid van uw kinderen staat bij ons voorop, daarom voldoet ons speelgoed aan hoge kwaliteitsnormen en is het veilig in gebruik.Maxenza biedt unieke ontwerpen die passen bij verschillende smaken en stijlen van huizen.